1398/08/18
4132 بار مشاهده
محمدرضا فلاح روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: متاسفانه شهرداریها در چند سال اخیر با مشکلات اقتصادی و مالی مواجه شدند که تنها راه حلی که میتواند این مشکلات را برطرف کند وجود سرمایهگذاری و مشارکت بخش خصوصی در شهرهاست.
وی بیان کرد: در همین راستا شهرداریها چندسالی است به منظور کسب درآمد پایدار از رویکرد وظیفه محور، به سمت رویکرد بازارمحور، مشتریمدار و مشارکت بخش خصوصی روی آوردهاند.
معاون اداری مالی شهرداری بهارستان با اشاره به اینکه شهر بهارستان با دارا بودن محیطی بسیار آرام و آب و هوایی مطلوب و به دور از آلودگیهای زیست محیطی در کنار کوههای کلاه قاضی ادامه داد: این شرایط و زودبازده بودن سرمایهگذاری در بهارستان سرمایهگذاران را به این شهر سوق داده است.
وی یادآورشد: سرمایهگذاری در ابعاد مختلفی اعم از سرمایهگذاری در بخش مسکن، تفرجگاهی، باغ تالار و باغ رستوران، ورزشی و مجتمعهای اداری و تجاری در این شهر صورت میگیرد.
وی بیان کرد: یکی از دلایل روی آوردن سرمایهگذاران به این شهر به جهت دیدگاه مثبت شهرداری و شورای شهر بهارستان است که با تصویب مصوبات ویژه و خاص از جمله تخفیف پروانههای ساختمانی تا سقف ۷۰ درصد بسترهای لازم برای انبوهسازان، سرمایهگذاران و تعاونیهای مسکن را بهوجود آوردهاند .
معاون اداری مالی شهرداری بهارستان عنوان کرد: در میان شهرهای اصفهان یکی از شهرهایی که میتوان گفت سرمایهگذاری و مشارکت بخش خصوصی در آن به شدت روبه افزایش می باشد شهر بهارستان است.
وی گفت: سرمایهگذاران در این شهر بیشتر به سمت انبوه سازی مسکن، ایجاد تفرجگاههای خانوادگی، باغ تالارهای شکیل و زیبا، ساخت گلخانه، ایجاد رستورانهای روباز و سرپوشیده مدرن برای خانوادهها، ایجاد ورزشگاههای روباز و سرپوشیده ورزشی روی آوردهاند.
فلاح ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک شاهد خاستگاه محیط آرام و مفرحی برای مردم شهر بهارستان و شهرهای اطراف بهویژه شهروندان کلانشهر اصفهان خواهیم بود که البته با این فضاهای ایجاد شده انتظار داریم شهر بهارستان مقصد گردشگران داخلی و خارجی نیز باشد .
وی عنوان کرد: با مشارکت بخش خصوصی در آینده نزدیک شاهد افتتاح مجموعه شهرک ترافیک، کارتینگ، یک جامپ، زیپ لاین، بامجی جامپینگ و پیست موتورسواری بر روی تپههای شنی خواهیم بود که محیط تفرجگاهی متنوع و پرهیجانی را برای شهروندان و گردشگران در کنار دریاچه زیتون فراهم خواهدکرد .
وی اشاره کرد: چند روز گذشته نیز رستوران ماه نقرهای با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری با سرمایه اولیه حدود سه میلیارد تومان توسط سرمایهگذار در محیطی آرام در دل کوههای کلاه قاضی افتتاح شد .
معاون اداری مالی شهرداری بهارستان این سرمایهگذاریها را به نفع شهرداری، سرمایهگذاران و شهر بهارستان بیان کرد و افزود: امیدواریم در سالهای نزدیک بتوانیم بسیاری از مردم اصفهان را به دور از آلودگی هوا، آلودگی های صوتی و ترافیک برای اسکان و نیز گذران اوقات فراغت در شهر بهارستان جای دهیم.
وی ادامه داد: جمعیت فعلی شهر بهارستان حدود ۱۰۰ هزارنفر است که طبق طرح تفضیلی و زیرساختهای شهر بهارستان، ظرفیت جمعیتی شهر در آینده حدود ۴۰۰ هزار نفر پیشبینی میشود .
فلاح با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد عملیات اجرایی مترو بهارستان توسط شرکت عمران انجام شد، گفت: متروی بهارستان تا یکسال و نیم آینده به بهرهبرداری میرسد که در آن صورت رشد جمعیت بهارستان سرعت زیادی به خود میگیرد و جمعیت زیادی در آن ساکن میشوند.
معاون اداری مالی شهرداری بهارستان درخصوص زیرساختهای لازم شهر بهارستان برای جلوگیری از وقوع سیلاب تصریح کرد: زیرساختهای بهارستان به همت شهرداری و شرکت عمران بهارستان در حال تکمیل است تا در صورت جاری شدن سیلابها از کوههای اطراف، به سمت حوضچههای دفع آبهای سطحی هدایت شوند.
وی ادامه داد: بعضی از روستاهای پایین دستی شهر بهارستان منجمله روستای کیچی که در محدوده بخشداری مرکزی قرار دارد به دلیل ساخت و سازهای غیراصولی و عدم رعایت ضوابط و مقرارت شهرسازی در سالهای گذشته، در هنگام بارندگی و سیلاب دچار آبگرفتگی و آسیب میشود که مسوولان باید در این خصوص راهکار مناسبی اتخاذ کنند.
شهر جدید بهارستان یکی از شهرهای برنامهریزی شده اقماری است که در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر اصفهان، در مسیر جادهٔ اصفهان- شیراز و در دامنه شمالی رشته کوه کمارتفاعی به نام لاشْتَر قرار گرفته است.
طرح اصلی شهر جدید بهارستان در سال ۱۳۷۲ خورشیدی به تأیید رسید و ساخت آن در سال ۱۳۷۶ آغاز شد. در سال ۱۳۸۴ این شهر، دارای شهرداری شد و اکنون جمعیت آن حدود ۱۰۰ هزار نفر است.
اجرای طرح ورودی اصلی این شهر در سال ۱۳۸۵ توسط شرکت عمران شهر جدید بهارستان و شهرداری بهارستان شروع شد.
این شهر در برنامهریزیهای مربوط به اسکان و شهرسازی استان اصفهان برای جذب سرریز جمعیت شهر اصفهان در نظر گرفته شدهاست.
این شهر بهطور متوسط حدود یکهزار و ۵۳۷ متر از سطح دریا بالاتر است.